Halep - Sharapova, Cincinnati: CTP dă vina pe antrenor

CTP
CTP

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu spune că Maria Sharapova era de bătut, vineri spre sâmbătă noaptea, când a întâlnit-o pe Simona Halep în sferturile de la Cincinnati, opinând că românca ar trebui să-și schimbe serviciul și antrenorul.

Cristian Tudor Popescu spune că Simona Halep nu ar trebui să pună înfrângerea pe seama ghinionului sau a deochiului, remarcând că marea lacună din jocul româncei a fost propriul serviciu.

"Îmi vine să zic că dacă ar fi servit numai rusoaica, Simona câştiga meciul", scrie CTP pe site-ul gandul.info.

Pe lângă serviciu, jurnalistul crede că Simona Halep ar trebui să-și schimbe antrenorul.

Halep - Sharapova, Cincinnati: cele mai frumoase puncte ale meciului - VIDEO

"Şi am mai văzut o diferenţă neplăcută. Atât antrenorul Sharapovei, Sven Groneveld, cât şi cel al Simonei, Wim Fissette, au intrat pe teren pentru sfaturi de câte două ori. De la Fissette n-am auzit decât nişte îndemnuri 'liniştitoare' de soiul: 'Joci foarte bine, te mişti excelent, arăţi bine, ţine-o aşa'. Nicio indicaţie tactică în care să recunoşti un meseriaş. Ba mai mult, a zis dl. Fissette şi o năsărâmbă greu de înţeles: 'Continuă să fii agresivă'. Păi, cum, că tot meciul agresivă a fost Sharapova, care a făcut nenumărate greşeli neforţate, dar şi tot atâtea lovituri decisive câştigătoare, Simona fiind silită mereu la defensivă. La sfârşitul poveţelor lui Fissette, comentatoarea americană a spus râzând: 'Ia uite ce uşor se câştigă o leafă de antrenor!'.

Groneveld, în schimb, a vorbit rar şi apăsat, punctând exact ce trebuia: 'Nu mai ataca atât de devreme, Maria. Construieşte puţin punctul, aşteaptă ocazia, şi atacă atunci. Nu mai căuta liniile de la primul schimb de mingi, că azi nu-ţi intră, greşeşti prea mult. Nici primul serviciu nu-ţi intră, aşa că serveşte-l mai controlat, la siguranţă, nu te duce pe serviciul doi'", mai scrie CTP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel