EXCLUSIV  Halep, Năstase și Hagi, criticați de Banciu. "Cum să nu faci bășcălie?"

Radu Banciu ne-a obișnuit să-și spună părerea într-un limbaj uneori dur despre anumite personaje publice. Unii ar putea crede că o face de dragul emisiunii sale de la B1 TV.

Într-un interviu acordat pentru DC News, jurnalistul a spus că are aceleași păreri indiferent că se află la televizor sau în mediul său privat, mai precis, nu critică doar de dragul audienței și pentru a stârni reacții.

"Uite, de exemplu, când am vorbit despre Simona Halep, a fost vorba de intuiție, nu de părere. Văzând-o jucând, la cât mă pricep eu la sport, am zis că nu va fi niciodată o mare sportivă, ceea ce deocamdată s-a demonstrat. Nu a realizat nimic până acum, nu a câștigat niciun titlu de Mare Șlem. Dacă astăzi s-ar opri tenisul, nu ar rămâne în istorie pentru că nu are cu ce. Așa cum am spus și despre Lucian Bote când boxa, că nu va rămâne un sportiv de legendă", a zis Radu Banciu.

Realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" i-a criticat pe Ilie Năstase și Gică Hagi pentru conduita avută după ce au terminat cu sportul.

[citeste si]

"Ilie Năstase nu are nicio legătură cu Simona Halep. Pe Ilie Năstase îl tratez așa cum îl tratează toată lumea. Nu ai cum să nu faci bășcălie de Ilie Năstase la ce fel de om este. S-a compromis din punct de vedere politic, uman cu tărășeniile lui de relații și căsnicii. Nu este un model. Dacă, după ce punea racheta în cui, se ducea pe o insulă pustie și se apuca să-și scrie memoriile, era un personaj respectabil. A fi talentat în sport nu înseamnă decât a avea instinct. E valabil și la Gică Hagi. Ei au jucat din intinct. Ei nu își explică acest lucru, nu pot deveni apoi pedagogi. Nu se pricep. A avea un instinct, a juca pur și simplu nu înseamnă inteligență. Ei erau făcuți pentru sporturile acestea, dar au dezamăgit în momentul când le-au părăsit. Nu putem să nu raportăm lucrurile la realitate. Cum să nu îl comentezi pe Hagi că e un agramat? Cum să nu-l comentezi pe Ilie Năstase că e prost? Cum să nu o comentezi pe Simona Halep că este o arogantă? Lucrurile acestea sunt realități. Eu nu am comentat ce făceau ei ca performanță sportivă. Nu mă interesează cariera lui Ilie Năstase pentru că mai mult a fost altceva decât jucător de tenis. Ce a făcut memorabil de când a terminat-o cu tenisul? Nimic. Evident că, pentru mine, este un personaj de satiră, un clovn. Păcălici al societății, categoric!", ne-a mai declarat Radu Banciu de la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel