Halep, dezvăluiri după meciul cu Baczinsky: Am schimbat tactica

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de la Madrid după ce a învins-o pe Timea Baczinsky, scor 6-2, 6-3. După meci, Halep a mărturisit că a renunţat la loviturile puternice, în favoarea unui joc mai creativ, care nu i-a convenit jucătoarei din Elveția.

"Am schimbat tactica. Am jucat un pic mai creativ, am fost mai creativă pe teren. Ştiam că îi place foarte mult să răspundă la mingiile venite puternic spre ea. De aceea, în primul set am avut câteva dificultăţi din cauză că am început să dau din nou tare în minge. Apoi am schimbat ritmul şi a fost mai bine pentru mine, pentru că i-am rupt ritmul şi am deschis terenul", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

De asemenea, a şaptea jucătoare a lumii a explicat și că a avut o discuţie de 10-15 minute cu Darren Cahill, în care cei doi au stabilit strategia.

"Am făcut tot ceea ce mi-a zis şi a fost bine", a adăugat Halep. 

"Am revenit la ritmul meu, mă simt bine, sunt bucuroasă pe teren şi ceea ce contează este că sunt împăcată cu mine. E vorba de starea interioară şi de felul în care percep turneele şi meciurile. (...) Nu mai este niciun fel de presiune, vreau doar să mă bucur de ceea ce fac şi să încerc să-i bucur pe fanii mei, care mă susţin şi îmi scriu atâtea mesaje. Vreau să le mulţumesc pentru asta. Singură mai pun presiune pe mine, dar am început să gestionez mult mai bine şi această presiune", a mai spus fostul număr 2 mondial.

Simona Halep urmează să joace pentru un loc în penultimul act al turneului de la Madrid cu Irina Begu, care a învins-o în turul trei al competiției pe americanca Christina McHale, scor 6-7, 6-4, 6-4.

"Mă aştept la un meci foarte dificil, pentru că Irina joacă foarte bine pe zgură. Meciul e deschis, dar cu siguranţă voi lupta să câştig partida", a precizat Simona Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel