Gyorgy Frunda: Traian Băsescu a discreditat și serviciile secrete

Președintele Traian Băsescu a discreditat în această campanie electorală și serviciile secrete, a susținut, vineri, la RFI, Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului şi membru al UDMR.

Gyorgy Frunda califică declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la implicarea serviciilor secret în campania pentru alegerile prezidențiale "mult exagerate", apreciind, totodată, că sunt mai degrabă adresate celor "prea creduli".

Citește și Poze Udrea - Bica. Băsescu: Serviciu secret din Franța, implicat. Fost șef SIE: Declarația este halucinantă

Întrebat ce l-a surprins cel mai mult în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, Gyorgy Frunda a răspuns: "M-aţi întrebat ce m-a frapat sau m-a surprins cel mai neplăcut. Faptul că preşedintele ţării a discreditat şi serviciile secrete. Eu nu ştiu şi cred că foarte puţini din România ştiu dacă serviciile s-au implicat sau nu în alegeri. Eu nu cred, ar fi un dezastru politic inacceptabil şi atunci există o răspundere. Dar a ieşi pe televizor şi a susţine că serviciile, fără să ai probe, fără să dovedeşti acest lucru, s-au implicat în campania electorală, făcând aluzie la strângerea de semnături pentru domnul Meleşcanu sau la filmarea doamnei Udrea la Paris mi se pare mult exagerat şi mi se pare o explicaţie pentru oameni prea creduli".

Citește și Fotografii Elena Udrea-Alina Bica, DIICOT. Traian Băsescu: Am atenționat SRI și SIE. Nu m-am culcat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel