Gușă, scenariu bombă: Dragnea îi arată pisica lui Tudorel Toader. Scenariul liderului PSD

Cozmin Gușă consideră Liviu Dragnea ”îi arată pisica” ministrului Tudorel Toader și că ”dezbină” intenționat partidul, neavând alternativă pe dreapta politică. Mai mult, potrivit consultantului politic, liderul PSD îl are ”idol politic” pe Traian Băsescu și urmărește președinția României.

"Dragnea discută tot timpul și îi arată pisica lui Tudorel Toader, pentru că are nevoie să liniștească un partid care a venit la guvernare nu să facă o guvernare bună, ci ca să rezolve partea cu dosarele, amnistia și grațierea, pe care mulțimea a simțit-o și a ieșit în stradă.

Dragnea are nevoie de un țap ispășitor și atunci fără să poată să-i găsească multe lucruri nepotrivite lui Tudorel Toader, mereu îl pune la colț, pentru ca partidul să sesizeze că nu el ar fi vinovat de toată acea bâlbâială, când de fapt el este vinovat. Și atunci începe discuția despre remaniere, o discuție care nu se începe public. Asta n-a înțeles Dragnea niciodată.

Dacă liderul unui partid politic începe o discuție despre remaniere, înseamnă că acea guvernare este în criză. În schimb, Dragnea preferă acest joc, care induce o mare lipsă de încredere, cel puțin pe piețele internaționale. Plus, o mișcare turbionară pe plan intern care dezbină într-un fel PSD. Calculul lui Dragnea este foarte simplu: pot să-mi dezbin partidul, pentru că nu am o alternativă de dreapta care să conteze în acest moment și nici nu am o problemă cu asigurarea majorității.

Este un altfel de joc, gen 'divide e tempera',, Liviu Dragnea acționând total neprofesionist pentru un lider politic, agitând spectrul remanierii tot timpul, sugerând în plan internațional că guvernarea României se află într-o oarecare criză, dar neputând să exemplifice exact unde este criza", a spus Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Potrivit lui Cozmin Gușă, liderul PSD îl are idol politic pe Traian Băsescu, iar ambițiile sale sunt acelea de a ajunge președinte al Românie, așa cum a reușit fostul șef al statului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel