Gușă intervine după oferta Alinei Gorghiu pentru Denise Rifai

Cozmin Gușă a făcut un comentariu referitor la oferta Alinei Gorghiu pentru Denise Rifai de a candida la parlamentare și la atacurile dure care au urmat la adresa jurnalistei.

"Mi-a plăcut postarea de pe Facebook a lui Denise Rifai. Le-a dat o lecție unora. Denise a primit o propunere, nu a zis dacă va candida sau nu, dar a fost suficient ca invidia să răsară și să o înjure și pe ea, dar și pe Alina Gorghiu pentru că au discutat așa ceva. Nouă ne-ar părea rău să plece. Am vrea să decidă să rămână la Realitatea TV. Ea decide. Este o femeie bine pregătită, știe patru limbi străine", a zis Cozmin Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Luni seară, pe holurile de la Realitatea TV, Denise Rifai a avut o discuție relaxată cu un deputat care apoi a făcut un gest total neașteptat.

Este vorba despre Aurel Vainer, care după respectivul dialog, a doua zi, a spus că Denise Rifai trebuie să se dezică public de afirmațiile cu privire la organizația Al-Qaeda. Denise Rifai a povestit pentru DC News că este surprinsă de afirmațiile deputatului în contextul în care în seara de luni au avut o discuție foarte calmă și fără vreo legătură cu vechile sale declarații interpretare, de altfel, greșit. De menționat că dialogul s-a purtat în prezența mai multor persoane printre care Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, și colegi de la Realitatea TV.

"Vainer a venit la 'Jocuri de putere', pe holurile de la Realitatea TV a pupat-o pe Denise Rifai, i-a vorbit foarte frumos, apoi a doua zi dimineață s-a dus la Parlament, a căutat un jurnalist ca să o înjure, să facă un caz din așa ceva. Uită-te și tu, om serios de 80 de ani! Multă lume a fost martoră la discuția dintre Denise și Vainer", a mai zis consultantul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel