Gușă: "Donald Trump a jucat rolul unui Corneliu Vadim Tudor”

Donald Trump, a jucat rolul ”unui Corneliu Vadim Tudor, acel actor politic care știe nimic despre totul și totul despre nimic”, în timpul dezbaterii electorale cu rivala sa, democrata Hillary Clinton, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

”Hillary poate să fie câștigătoare a dezbaterii, pentru că nucleul dur al celor care trebuie să fie votați nu se modifică. În schimb, se modifică publicul care nu este ferm hotărât să voteze pentru unul dintre candidați. Acest public care s-a tot mișcat în ultima vreme a fost atras aseară de Hillary Clinton”, este de părere Cozmin Gușă. 

În opinia consultantului politic, Donald Trump a jucat, în timpul dezbaterii, rolul ”unui Corneliu Vadim Tudor. Genul de actor politic care știe nimic despre totul și totul despre nimic. Trump nici măcar nu a fost atât de violent sau de vulgar cum se aștepta publicul lui, cei care nu sunt pro-Trump, dar sunt anti-Hillary Clinton”, a explicat acesta.

Cozmin Gușă consideră că magnatul republican a avut foarte multe ezitări și inexactități care au fost ulterior taxate de mass-media americane, precum evaluarea afacerilor personale, faptul că nu și-a publicat auditul, sau lipsa de răspuns la afirmația că nu are cum să conducă o țară dacă a intrat de șase ori în faliment.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel