Gregorian Bivolaru, destinatarul unui mesaj spontan de la Dumnezeu Tatăl

Gregorian Bivolaru, mentorul spiritual al Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), anunță printr-un mesaj postat pe internet că a primit un "mesaj spontan" divin, motiv pentru care, peste aproximativ un an, vor avea loc vindecări miraculoase la Costinești.

Urmărit internaţional după ce a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, Gregorian "Guru" Bivolaru, anunță pentru 6 septembrie 2015 o acțiune la Costinești "ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase".

"Ţinem să vă anunţăm, cu o imensă bucurie şi cu o profundă recunoştinţă faţă de BUNUL DUMNEZEU, că în urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU TATĂL şi care a apărut în noaptea de 6 spre 7 septembrie 2014, am fost anunţaţi că a venit momentul să se organizeze de către noi, în condiţii speciale, o acţiune ce va fi în mod dumnezeiesc integrată şi ce va face cu putinţă felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepţionale, precum şi revărsări ale graţiei dumnezeieşti, asupra tuturor acelora pe care DUMNEZEU TATĂL, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi şi împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieştile haruri şi daruri pe care DUMNEZEU TATĂL le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie", scrie "Guru" Bivolaru, potrivit Mediafax.

Fondatorul MISA precizează că acţiunea va avea loc la 6 septembrie 2015, între orele 17.00 şi 18.15, iar participarea celor care vor "să se vindece sau să-şi amelioreze starea de sănătate" este posibilă în limita locurilor disponibile.

În acelaşi mesaj se precizează că o astfel de acţiune "divin integrată" se va organiza "de acum înainte o dată pe an, în luna septembrie, la Costineşti".

"Acest mesaj ce ne-a fost transmis de DUMNEZEU TATĂL este un prilej de mare bucurie spirituală pentru noi toţi, cei care suntem integraţi în cadrul Mişcării Charismatice Teofanice", spune, în încheiere, "Guru" Bivolaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel