Greblă: Știam că sunt filat și interceptat la momentul numirii la CCR

Fostul senator PSD Toni Greblă spune că știa, la momentul numirii la Curtea Constituțională, că este filat și că telefoanele îi sunt ascultate, dar nu avea informații că se află în centrul unui dosar de corupție.

Întrebat dacă în urmă cu doi ani, când a fost numit la Curtea Constituțională, știa că este în vizorul anchetatorilor, Greblă a răspuns, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.:

"Știam că fac obiectul unor preocupări ale unor a unor instituții ale statului, dar nu știam că există un dosar de urmărire penală. De la ascultarea convorbirilor telefonice până la filaj, supraveghere și așa mai departe.Nu aveam informații precise, că au început interceptările la date de. Dar, era evident. Am simțit. E și un al șaptelea șimț. Acum mi s-a și confirmat această bănuială."

Greblă a declarat că nu exclude ca el să fie victima unei înscenări, dar că nu vrea să facă speculații.

"Prefer să mă abțin de la orice fel de comentarii pentru că indiferent de supoziție aș face, fără dovezi concrete, ar rămâne la stadiul de speculație", a spus judecătorul CCR.

Toni Greblă a precizat că meditează la gestul demisiei și va face un anunț în acest sens luni, când va participa la ședința CCR.

Fostul președinte al Comisiei Juridice din Senat a fost numit judecător al Curții Constituționale în decembrie 2013. El a înlocuit-o în funcție pe judecătoarea Iulia Motoc, aleasă magistrat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Toni Greblă: Dacă soția mea a primit o rochie, nu era șpagă. Poate Bârcină a cumpărat capsatoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel