Gorghiu: Voi fi ultima. Cioloş va decide

Preşedinte PNL, Alina Gorghiu a declarat că va fi ultima care va dezvălui unde va candida pentru alegerile parlamentare. Referitor la o posibilă colaborare a lui Cioloş cu PNL, Gorghiu a răspuns că ultimul cuvânt îi va aparţine actualului premier, transmite Agerpres. 

Nimeni nu ştie în momentul acesta unde voi candida şi nici nu o să ştie nimeni, voi fi ultimul care va anunţa unde va candida. Tocmai pentru că mi se pare nerelevantă candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea, dacă vom îndeplini criteriile de integritate , a declarat preşdintele PNL la finalul CNC al partidului.

Întrebată dacă a mai vorbit cu premierul Dacian Cioloş şi dacă s-au făcut alţi paşi în vederea unei viitoare colaborări a acestuia cu PNL, Gorghiu a spus: Rămâne să decidă domnia sa dacă şi în ce măsură va dori o colaborare viitoare.

Ea a adăugat că în PNL sunt discutate mai multe variante în ceea ce priveşte funcţia de premier, întrebată dacă liberalii au o variantă de rezervă. Sunt foarte multe variante discutate în PNL, evident că întotdeauna mergem cu mai multe scenarii, nu doar cu unul, " a continuat Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel