Gorghiu, făcută praf: Nu are cultură politică

Deputatul ALDE Mihăiţă Calimente o atacă dur pe Alina Gorghiu, după ce şefa PNL a declarat că Tăriceanu ar fi capabil să propună ieşirea României din UE. În opinia lui Calimente, Gorghiu dă dovadă de o lipsă de cultură politică. 

Mihăiţă Calimente este de părere că afirmaţia preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, potrivit căreia Călin Popescu Tăriceanu ar fi capabil să propună ieşirea României din UE, reprezintă 'o dovadă a lipsei de cultură politică'.

Afirmaţia doamnei Gorghiu, potrivit căreia domnul Tăriceanu ar fi capabil să propună ieşirea României din Uniunea Europeană, reprezintă o dovadă a lipsei de cultură politică şi de 'obrăznicie politică', aşa cum spune mentorul doamnei Gorghiu, preşedintele Iohannis. Pentru liberalii din România, Călin Popescu-Tăriceanu reprezintă un etalon din punct de vedere politic, afirmă Mihăiţă Calimente, într-un comunicat transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Calimente mai spune că o a doua chestiune care o pune pe Gorghiu 'într-o situaţie caraghioasă' este cea privind onestitatea oamenilor pe care îi propune PNL.

'Ne spune doamna Gorghiu că partidul domniei sale propune numai oameni oneşti, arătând că aceasta este o calitate care îi separă de celelalte partide. Îi reamintesc doamnei Gorghiu că în partidul domniei sale se află următorii: Gheorghe Falcă, managerul de campanie, Anca Boagiu, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomiţianu, Vasile Blaga şi mulţi alţi lideri ai vechiului PDL, toţi cu şanse de a fi nominalizaţi pe locurile eligibile pentru Parlament. Onestitatea acestor personaje a fost dovedită de-a lungul guvernării Boc - Băsescu , mai afirmă deputatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel