Alina Gorghiu: Klaus Iohannis va participa la concertul aniversar al PNL

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat, luni, că președintele Klaus Iohannis va participa la concertul aniversar "PNL - 140 de ani de viziune, onoare și patriotism", dedicat celebrării a 140 de ani de la înființarea formațiunii liberale.

Întrebată dacă liberalii au primit o confirmare din partea președintelui Klaus Iohannis la invitația liberalilor de aparticipa la concertul aniversar al PNL, Alina Gorghiu a declarat: "Da, va veni domnul președinte la eveniment. (...) Va fi seara în care PNL sărbătorește împlinirea a 140 de ani. Va fi o seară festivă pentru noi și plină de semnificație", a declarat Alina Gorghiu, potrivit Agerpres.

PNL a anunțat vineri, printr-un comunicat de presă, că președintele Klaus Iohannis este invitatul de onoare al concertului aniversar "PNL — 140 de ani de viziune, onoare și patriotism", care face parte dintr-o serie de evenimente, grupate sub denumirea generică "Săptămâna Liberală", organizate în perioada 19 — 24 mai, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea PNL.

Liviu Dragnea, după ce PSD a amânat decizia asupra demisiei sale din partid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel