Gorghiu: Guvernul Cioloș e șantajat

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut, luni, că premierului Dacian Cioloş nu îi este frică de PSD, adăugând că social social-democraţii practică ''un şantaj ordinar'' în raport cu actualul guvern.

'Eu mi-aş dori să simtă guvernul Cioloş faţă de PNL cu totul şi cu totul altceva decât teamă. Un ţâr de respect n-ar strica, mai multă deschidere la dialog. Probabil că sunt ocupaţi cu foarte multe lucruri de pe agenda guvernamentală şi sunt convinsă că vom găsi căi şi punţi de comunicare mult mai solide ca până acum. Însă eu nu cred că domnul prim ministru Cioloş simte ceva frică faţă de PSD. Eu nu cred că sentimentul de frică e cel care îl mână într-un gest politic sau altul', a spus Gorghiu, la Realitatea TV.

Liderul liberal s-a referit la situaţia prefecţilor şi a arătat că unii sunt angajaţi politic.

'Este într-adevăr un şantaj ordinar pe care PSD îl practică. Facem evaluarea pe prefecţi. (...) Prefectul din Alba îşi pune pe pagina de Facebook - trebuie să ai multă imaginaţie şi să te ducă capul foarte mult încât să pui pe pagina de Facebook poze cu tine prefect în funcţie - de la o întâlnire de partid cu PSD şi cu pensionarii PSD. Domnule, eşti cu boii acasă? Chiar nu-ţi dai seama că tu eşti în exerciţiul funcţiei tale publice care implică imparţialitate? Nu poţi să te afişezi la întâlniri de partid când tu girez corectitudinea procesului electoral', a mai spus copreşedintele PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel