Google pune în vânzare celebrele Doodle-uri

27 DEC, 2011 / 08:05
Salveaza PDF Print Comentarii 34 accesari

Succesul Doodles, celebrele logouri de la Google, a determinat compania Zazzle să creeze un magazin care fabrică şi distribuie produse personalizate. Utilizatorii pot alege un logo Doodles personalizat pe un produs, fie că vorbim despre căni, tricouri sau sacoşe.

Autor: Anca Murgoci

Din anul 1998, acest serviciu oferit de Google a dezvoltat sute de desene sau modele care au omagiat personaje istorice sau evenimente istorice importante. În ultimii patru ani, compania a făcut eforturi pentru a oferi desene cât mai atractive pentru utilizatorii săi. Numărul logourilor Google a crescut semnificativ de la an la an. Compania a lansat desene exclusiviste pentru fiecare ţară. Google a lansat un site web unde utilizatorii săi pot găsi toate Doodles pe categorii, în funcţie de ani şi de ţări. Pentru a vă putea bucura de muzeul Doodles, daţi click aici.

Potrivit 20minutos.es, Google s-a asociat cu Zazzle, o companie specializată în conceperea si comercializarea anumitor produse. Cele două au fondat un magazin unde utilizatorii pot personaliza un produs cu logoul preferat. Cei interesaţi pot vedea online cum va arăta produsul ales. Site-ul este actualizat astfel încât persoanele interesate sa aleaga cele mai recente Doodles.

Momentan serviciul nu este disponibil pentru România, ci pentru alte ţări, printre care Franţa, Spania, Germania, USA, Brazilia şi Australia. Condiţiile şi termenii de livrare variază de la ţară la ţară. Preţurile sunt între 11,65 euro pentru o cană şi 14,90 euro pentru un t-shirt.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

COTE PARIURI ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ce cote au la pariuri CANDIDAȚII pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Cine e FAVORIT și cine are 999 COTĂ

Bratu Iulian / 02 oct, 08:53

Alegeri prezidențiale 2014

Alegerile prezidențiale 2014 vin cu o premieră pentru țara noastră: românii pot paria pe favoritul lor în cursa pentru Palatul Cotroceni.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet