Good for Party – Petreceri ad-hoc reușite cu ajutorul aplicațiilor mobile

Sosirea verii aduce poftă de distracție în rândul tinerilor și nu numai, astfel că numărul petrecerilor se înmultește în sezonul cald. Pentru o zi în care o petrecere spontană în aer liber pare să se înfiripe, este nevoie să ținem cont de câteva aspecte, iar specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicații mobile care să vină în ajutorul petrecăreților și să asigure succesul întâlnirii.

Sosirea verii aduce poftă de distracție în rândul tinerilor și nu numai, astfel că numărul petrecerilor se înmultește în sezonul cald. Pentru o zi în care o petrecere spontană în aer liber pare să se înfiripe, este nevoie să ținem cont de câteva aspecte, iar specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicații mobile care să vină în ajutorul petrecăreților și să asigure succesul întâlnirii.

Muzica este principalul aspect de care ar trebui să se țină cont cu o astfel de ocazie, iar o rezolvare simplă ar fi conectarea telefonului la un sistem de boxe portabil.

În ceea ce privește playlist-ul, pentru a satisface preferințele muzicale ale participanților, serviciul local de muzică Zonga pune la dispoziție peste 20 milioane de melodii aparținând diverselor genuri muzicale. Unul dintre avantajele acestei aplicații este faptul că melodiile pot fi descărcate pentru a fi ascultate chiar și atunci când smartphone-ul nu este conectat la Internet.

„O aplicație similară este și Deezer, care oferă în plus recomandări personalizate, pe baza obiceiurilor de ascultare. Iar pentru momentele în care distracția este în toi, aplicația Speaker Booster poate crește volumul dispozitivului cu 15% - 30%”, spune Ioana Trifu – ThePhoneGeeks.

În cazul în care cei prezenți vor să își demonstreze talentul muzical, aplicația Karaoke Sing & Record pune la dispoziție o colecție impresionantă de melodii și permite înregistrarea performanțelor proprii și postarea acestora pe rețelele de socializare.

„Pentru crearea atmosferei, muzica de calitate trebuie însoțită de jocuri de lumini, iar acest lucru este posibil tot cu ajutorul telefonului mobil. Astfel, aplicația Super Bright Light Party folosește LED-ul camerei foto, accelerometrul și microfonul dispozitivului pentru a realiza un mix de efecte bazate pe sunet și mișcare”, adaugă Ioana Trifu .

O altă aplicație populară este Disco Light, care oferă 6 jocuri de lumini prin care se poate schimba atmosfera petrecerii, acestea putând fi utilizate apoi și ca notificări luminoase la primirea de apeluri sau SMS-uri.

Cocktail-uri colorate și distracție fără limite

Pentru a vă impresiona prietenii cu abilitățile de preparare a cocktail-urilor, aplicații precum Cocktail Flow și Mixology pun la dispoziție peste 8.000 de rețete, categorizate în funcție de tipul evenimentului, băutura de bază folosită sau chiar culoarea cocktail-ului. Iar pentru a face lucrurile și mai interesante, aplicația 101 Drinking Games oferă idei de jocuri prin care cocktail-urile preparate să fie consumate într-un mod inedit.

De asemenea, clasicul joc „Adevăr sau provocare” poate deveni și mai distractiv prin utilizarea aplicației Lie Detector Party Game, care simulează analiza tensiunii, temperaturii corpului și ritmului cardiac, semnalând corespunzător minciunile. Desigur, acesta este doar un joc prin care participanții pot fi păcăliți să spună adevărul.

Accesorii pentru protejarea telefonului

Pentru a proteja telefoanele și gadget-urile utilizate în timpul petrecerii, husele și suporturile pentru telefon și tabletă nu trebuie să lipsească. De asemenea, pentru a cauta mai ușor piesele din playlist, dar și pentru a evita zgârierea ecranului, specialiștii EuroGsm recomandă utilizarea tastaturilor.

Nu în ultimul rând, echipa ThePhoneGeeks recomandă utilizarea acumulatorilor externi, pentru a prelungi durata bateriei device-urilor utilizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel