Good Design Doesn’t Date. Expoziție, conferințe și party aniversar dedicat designului românesc

Assamblage, Dizainăr și Ubikubi pun la cale un eveniment aniversar dedicat designului românesc. Marți, 13 decembrie, comunitatea creativă din București își dă întâlnire în una dintre cele mai cool locații alternative din București: Piata Amzei, la Amzei Market Makers


De la ora 18:00 programul începe cu expoziția și conferințele #GoodDesign (susținute de David Sandu, Mihnea Ghilduș și Dragoș Motica), iar de la 20:00 continuă cu muzică bună și invitați pe măsură: DJ Disco Sigaretta și Moonlight Breakfast.

Veţi putea audia conferinţele: De vorbă cu Assamblage. Aniversare 6 ani de la înființarea Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană & lansarea catalogului O călătorie prin istoria și viitorul bijuteriei (18.30 – 18.45); De vorbă cu Dizainăr. Aniversare 4 ani de la lansarea Dizainăr, magazinul dedicat designului românesc. Despre noi colaborări și ce urmează în 2017 (18.50 – 19.05); De vorbă cu Ubikubi. Despre colecția de obiecte Ubikubi dezvoltată in-house, cu tehnologie proprie și materiale sustenabile și despre concursul Ubikubi Young Designers Award (19.10 – 19.25); Q & A cu David Sandu, Mihnea Ghilduș și Dragoș Motica (19.30 – 20.00).

Giftshop-ul și expoziția #GoodDesign sunt deschise de la ora 18.00 până la ora 22.00.

20.00 - 21.30: DJ Disco Sigaretta, special set

21.30 – 22.30: Special guest Moonlight Breakfast, acoustic set

Accesul la eveniment este liber dar se face pe bază de rezervare prealabilă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul Good Design Doesn’ Date face parte din inițiativele autohtone de susținere a designului românesc contemporan.

Assamblage - Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană, lansată în cadrul Romanian Design Week 2015, face parte dintr-un proiect în derulare de 6 ani de susținere, dezvoltare și structurare a domeniului emergent al bijuteriei contemporane în România, demarat în 2010 de Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană.

Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design de produs. Din 2012 și până în prezent, Dizainăr a promovat consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Magazinul Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.

Fondat în 2014, Ubikubi s-a articulat într-un brand validat deja de piața internațională, cu lampa „/” și seria de scaune Marco, ca promotori inițiali. O reputație alimentată de un manifest simplu, dar efervescent: design de obiect testat, materializat și validat comercial dincolo de conceptele expoziționale volatile. În 2016, Ubikubi a lansat Ubikubi Young Designers Award (demers inspirat de UniCredit). Toate obiectele Ubikubi sunt desenate și testate in-house, cu materiale sustenabile și tehnologie proprie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel