"Gogoașă" Andrei Preda, ridicat de polițiști în centrul Craiovei: "Vă pusă Olguța?"

Momente incredibile au fost filmate, marți, în Craiova, înainte ca premierul Victor Ponta să ajungă în Bănie la Consiliul Național al PSD, unde și-a lansat candidatura la prezidențiale.

Scenele au avut loc într-un parc din centrul Băniei, iar protagoniști au fost mai mulţi agenţi de poliţie şi celebrul "Gogoaşă", Andrei Preda, fotbalistul-suporter al Universităţii.

Ziarul lui Adrian Mititelu, Ediţie Specială, a publicat marți seară un video cu momentul în care portarul Andrei Preda este reţinut de câţiva poliţişti în civil pentru a fi dus la secţie.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu: Victor Ponta a transformat România în tigrul Europei

Publicaţia patronului oltean şi jucătorul acuză că mai mulţi ultraşi din Peluza Sud ar fi fost săltaţi în acelaşi mod în cursul zilei, aparent fără motiv, şi lansează pe piaţă următorul scenariu, conform gsp.ro: "Se pare că această acţiune s-a făcut la comanda Olguţei Vasilescu şi are ca scop prevenirea unor manifestări de stradă ad-hoc, manifestări «anti Ponta» care ar fi urmat să aibă loc în apropierea Sălii Polivalente, la sosirea premierului".

Dialogul fotbalist - poliţişti:

"Aţi venit şase oameni, aţi tras de mine, pentru ce? N-am voie să stau pe bancă în parc?! Îmi aştept prietena. Sau v-a trimis cucoana Olguţa să mă luaţi că vine milogu' la Craiova? Nu ne punem noi cu puterea doamnei Olguţa. Să vadă lumea ce abuzuri faceţi.

Mă obligaţi să mă duc la CSU, să înţeleg. Că am mai fost luat de la Secţia 4 că trebuie să mă duc să semnez cu CSU. Mi-ar fi ruşine să fiu în locul vostru", le spune "Gogoaşă" poliţiştilor.

Vezi și: De ce Victor Ponta își va anunța candidatura la prezidențiale la Craiova

Explicaţiile agenţilor în civil a venit într-un târziu: "Pentru luarea unei măsuri legale. Nu aveţi la dumneavoastră actul de identitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel