Godină, revoltat: "Îmi pare rău că sunt polițist"

Senatorii au votat luni împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă. S-au înregistrat 45 de voturi "pentru", 73 "împotrivă", şase voturi fiind anulate.

Numărul total al senatorilor care au votat a fost de 124. Votul a fost secret cu bile.

Polițistul Marian Godină a reacționat, luni seară, după votul din Parlament, într-un mesaj, pe Facebook:

"Îmi iubesc meseria de polițist şi îmi place mult ceea ce fac, pentru că ăsta a fost visul meu pe care mi l-am îndeplinit destul de greu, prin muncă şi fără niciun "ajutor". Dacă m-ar interesa un salariu mai mare, aş putea pleca oricând din Poliție, dar asta ar însemna să renunț la un vis şi să le fac unora pe plac.

Sunt momente, totuşi, când îmi pare rău că sunt polițist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Îmi pare rău, pentru că statutul îmi interzice să îmi exprim public opinii politice, pentru că tare mă mănâncă să scriu nişte cuvinte după ce s-a petrecut azi. Nu am să o fac pentru că nu vreau să încalc vreun regulament, mai ales că sunt oameni care abia aşteaptă să greşesc cu ceva, dar e lesne de înțeles ceea ce simt.

Am voie să spun ce simt? Îmi e silă!

În rest...ucidere din culpă, abuz în serviciu sau altă infracțiune? Habar nu am şi nici nu e treaba mea să desluşesc asta, e treaba altora, a unora care, din păcate, nu au fost lăsați să o facă", scrie polițistul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel