Godină - Badea, SCANDAL pe proteste. "Îmi e scârbă"

Marian Godină i-a dat o replică lui Mircea Badea după ce realizatorul TV a spus că va face sesizări la Autoritatea Națională pentru Protecția Copiilor dacă românii vor mai veni la proteste cu ai lor copii.

"Dacă sâmbătă se întâmplă un protest, eu o să fac sesizări la Autoritatea Națională pentru Protecția Copiilor că urmează o nouă încălcare a legii. Să cerceteze ei să vadă dacă se respectă legea," a declarat Mircea Badea

După mitingul ăsta o fi făcut sesizări? Sau aici era voie?", a scris Marian Godină pe Facebook unde a postat o imagine de la plimbarea Antena 3, de acum trei ani, unde au venit și copii.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la televizor de la plimbarea Antena 3. Prezență neașteptată la eveniment-FOTO

Mircea Badea, văzând ce a spus polițistul, a transmis un mesaj: "Sa nu faci diferenta intre "protest contra autoritatii publice" (formularea din lege) si o intalnire cu telespectatorii a Antenei3, asta inseamna sa ai o singura circumvolutiune, si aia de la sapca. Plus ca voi zbierati non stop cu "statul de drept" si cu "legea", noi suntem cu "penalii' si coruptii", ipocritilor. P.S. Mi-e scarba de Godina".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel