Gigi Chiru, copreședintele PNL Constanța a renunțat la toate funcțiile din partid

Libaralii contină să-și facă curățenie în partid. 

Senatorul Christian Gigi Chiru, corpreşedinte PNL Constanţa, a anunţat că se suspendă  din toate funcţiile din partid. Acesta a fost condamnat de Înalta Curte la 6 luni de închisoare cu suspendate pentru mită electorală, decizia fiind atacată cu recurs de senatorul constănțean.

"Am decis să mă suspend temporar din toate funcţiile deţinute în PNL, pentru că nu doresc ca situaţia mea juridică actuală să afecteze activitatea și imaginea organizaţiei în care am investit muncă şi suflet. Vreau să-i asigur pe constănţeni şi pe colegii mei că nu mă voi opri din lupta pentru oraşul nostru, că voi fi în continuare activ şi consecvent, ca şi până acum. Mandatul de parlamentar şi votul de încredere al constănţenilor mă obligă să le apăr interesele în Parlamentul României, să merg mai departe, să lupt pentru oraşul nostru, pentru ca, în final, Constanţa să nu mai fie ca o corabie în derivă.

Citește și: Gigi Chiru, senator PNL, condamnat pentru mită electorală

Nu este o decizie uşoară, având în vedere numeroşii ani de activitate, ci este o decizie asumată, luată bărbăteşte, raţional, în interesul partidului. De asemenea, voi fi alături de colegii mei din noul PNL, cărora le mulţumesc pentru susţinere şi pentru munca lor, pentru faptul că pun interesele oraşului nostru, Constanţa, mai presus de orice", a anunţat senatorul Gigi Chiru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel