Gigi Becali, toate tunurile pe Hamroun: "Îl distrug"

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a pus tunurile pe Hamroun după ce algerianul a refuzat să se prezinte la antrenamentele Stelei, forţându-şi, astfel, plecarea.

"Hamroun va primi o amendă pentru ce a făcut, că n-a fost la antrenament. Păi aşa pleacă toţi, le dăm drumul la toţi. Eu n-am avut nicio discuţie cu Hamroun. El are o prietenă româncă, probabil aia îi spune tot. Nici măcar atâta onoare nu-i ofer, să-l chem să stea în faţa mea. Ori iau bani pe el, ori joacă la noi în continuare, dar va fi penalizat, ori, dacă nu vrea, va sta în tribună, va lua salariul doi ani şi eu îl distrug. Dacă era un jucător de 33-34 de ani pentru care nu mai obţine nimic pleca direct, dar aşa, ce, sunt idiot să pierd milioane de euro?", a declarat Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a continuat: "Dacă nu îl asculta pe taică-său, acum era plecat, că arabii dădeau trei milioane de dolari. Mi-au spus mie că a venit taică-său şi le-a spus la arabi că îl scoate el cu un milion, cu două. Uite că nu îl scoţi aşa, că nu îl dau cu un milion-două. Nu mai spun că, dacă Hamroun e băiat deştept si face ce îi zic eu, Hamroun e jucător de 15-20 de milioane de euro la ce calităţi are: forţă, viteză, regim de efort, tot. Dacă ar fi disciplinat şi nu s-ar lua după taică-său va pleca la o echipă mare din Europa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel