Gigi Becali, la un pas de eliberare

Gigi Becali ar putea  fi eliberat condiționat, după aproape doi ani de detenţie. Cererea sa va fi analizată de magistraţii Judecătoriei Medgidia. Becali a primit avizul pozitiv al Comisiei Naţionale pentru Eliberare Condiţionată.

UPDATE: Potrivit unor informații, procurorul de caz ar fi declarat în instanță că Becali ar îndeplini condițiile eliberării condiționate.

În condițiile în care  judecătorii decid astăzi eliberarea lcondiționată, iar procurorii nu vor face recurs, Gigi Becali ar putea ieşi în zilele următoare  din penitenciarul de la Poarta Albă. Gigi Becali a executat deja aproximativ doi ani de închisoare din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în dosarul transferurilor de terenuri cu MApN, contopită ulterior cu dosarul Valiza.

Citește și: Gigi Becali a făcut un gest fabulos din închisoare, în direct la TV

În închisoare, Gigi Becali a scris două cărţi, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei" şi "Becali şi Steaua", iar luna trecută a anunţat că se apucă de o a treia. Pentru fiecare dintre lucrările sale, a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei.

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate, după ce, în 20 mai 2013 a fost condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. Ulterior a primit un spor de 6 luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel