Gigi Becali, impresionat de românca mutilată de proxenet: O voi ajuta

După ajutorul cerut de mama româncei mutilată de un proxenet, Gigi Becali, impresionat de caz, a promis că o va ajuta pe aceasta să ajungă în Germania, la fiica ei.

Ioana Condea a fost bătută cu bestialitate de un țigan, care o obliga să se prostitueze în Germania. Tânăra a stat timp de doi ani în comă, iar medicii sunt optimiști că își va reveni.

Gigi Becali a promis că o va ajuta pe mama Ioanei să ajungă în Germania pentru a-și vedea fiica.

"Îi voi asigura transportul dus-întors, o voi ajuta pe această femeie să ajungă în Germania, pentru a-şi putea vedea fiica’’, a mărturisit Gigi Becali pentru Cancan.

”Sunt disperată, nu ştiu ce să mai fac. Vreau să-mi văd fetiţa, aş da o mână şi un picior pentru asta. A fost ziua ei, mi s-a rupt sufletul că n-am putut să o văd, şi asta din cauza banilor. Viaţa este grea, trebuie să-l cresc şi pe nepoţel, iar banii nu ajung. Ştiu că domnul Becali are un suflet mare şi a ajutat mulţi oameni. Nu cer nimic pentru mine, îl rog pe Gigi Becali să mă ajute, dacă poate, cu banii de drum ca să ajung în Germania. Este şi el părinte şi cred că va înţelege. Vreau să o văd pe Ioana, să o strâng în braţe. Sper să reuşesc”, spunea mama Ioanei Condea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel