Gigi Becali, epuizat psihic: Nu mai pot...

Gigi Becali a luat o decizie radicală privind programul de muncă de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, în contextul în care patronul echipei Steaua beneficia de câte o zi de reducere a pedepsei pentru patru zile lucrate aici. 

Latifundiarul din Pipera a anunţat staff-ul Academiei lui Hagi că va face pauze mai dese de la programul de muncă, oficial, din cauza unor probleme de ordin personal care trebuiesc rezolvate urgent.

Însă, potrivit unor apropiați ai lui Gigi Becali, motivul ar fi altul, potrivit fanatik.ro. 

Citește și 2000 de semnături pentru grațierea lui Gigi Becali. Se așteaptă reacția lui Traian Băsescu

"Nu mai pot să mă duc la muncă. Programul la Academia lui Hagi se termină la 15:00, iar din momentul în care mă întorc la Penitenciar înnebunesc când știu ce mă așteaptă în celulă. Nici măcar seara nu pot să dorm liniștit, temperaturile sunt foarte mari. De aici provin și noile probleme de sănătate", le-a transmis Becali apropiaților săi.

Un alt motiv pentru care patronul Stelei ar fi luat o asemenea decizie este legat de modul în care statul asigură transportul deținuților de la Penitenciarul Poarta Albă la Academia Hagi, aflată la Ovidiu.

"Este inuman să transporți 20 de condamnați într-un spațiu așa îngust. Iar mașinile sunt vechi, totul e ruginit", s-a mai plâns Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel