Gigi Becali, dezlănțuit la TV: Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!

Gigi Becali a răbufnit marți noaptea în timpul unui dialog la Realitatea TV privind propunerea transmisă de Senat de revizuire a Constituției, pentru a modifica articolul referitor la căsătorie.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, Becali i-a jignit pe invitații Remus Cernea și Ioana Stăniloiu, care susțineau legitimitatea căsătoriilor între persoane de același sex: "Eu nu îl iubesc pe satan! Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!", potrivit gsp.ro.

Citește și: Caz fără precedent la CCR. Cu ce se confruntă judecătorii

Apoi a continuat cu afirmații jignitoare la adresa comunității LGBT: "Îi consider pe homosexuali oameni bolnavi. Dacă o să faceți un club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc". Patronul Stelei nu a acceptat argumentele invitaților din studio și comparațiile cu legile din restul Uniunii Europene: "Lasă-mă, bă, cu țările democratice! Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeți în Olanda! Mergeți acolo ca să scăpăm de voi! Să scăpăm de diavol din țara noastră. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc", a mai spus Becali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel