Gigi Becali, ajutor pentru oamenii afectați de inundații

Gigi Becali, impresionat de drama oamenilor afectați de inundațiile din ultima vreme, a anunțat că le va oferi ajutor. El a cumpărat mai multe produse alimentare pe care va începe să le distribuie luni dimineaţă și a promis că va reface şi locuinţele distruse de ape, pe cheltuiala personală.

Într-o intervenţie la România TV, duminică seara, Gigi Becali a precizat:  "Autocarul pleacă cu 50 de oameni, mâine vor ajunge zahăr, ulei, pâine, salam. Maşinile astea cu utilaje 300 de roabe, 1000 de lopeti, saltele, pături şi plec mâine şi eu organizez mâine oamenii. Să stea liniştiţi, o să rezolv problema la 4 comune unde sunt case dărâmate, le fac pe toate. Într-o lună de zile o să fie gata. Am chemat proiectant. Banii eu îi dau", a spus Gigi Becali.

Acesta solicită însă și ajutor de la Ministerul de Interne pentru forţă de muncă, în afara persoanelor găsite de el: "să trimită 100 de militari, 100 de deţinuţi, am numai 50 de oameni (...) Mă duc, plătesc, conform legii, la penitenciar. Cât costă deținutul pe zi? Plătesc 200 de deținuți, dar să mi-i dea, să mi-i trimită ministrul".

Becali, supărat pe guvernul tehnocrat

Gigi Becali a lansat, totodată, critici la adresa Guvernului. Întrebat dacă are un mesaj pentru premierul Dacian Cioloș, Becali a replicat: "El e băiat bun, dar nu se poate conduce numai cu școli înalte și cu Oxford și cu multe școli. (...) Dacă eram prim-ministru eu, mă duceam din prima zi, oră, nu stăteam să văd la televizor, și ordin dădeam: «Tot guvernul meu trebuia să fie acolo cu lopata ca să dea exemplu». Și după aceea veneau 2.000-5.000 de oameni. Asta înseamnă să fii creștin. Văd că în America a venit uraganul. Cum pot să mute 3 milioane de oameni și noi nu putem 2.000", a mai spus Becali.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel