Gică Popescu, o nouă lovitură primită din Justiție

Aflat în închisoare unde execută o condamnare de  trei ani, o lună şi 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor, Gică Popescu a mai primit o lovitură din partea unei instanțe. Curtea de Apel Bucureşti l-a obligat pe Gică Popescu la plata a peste 43.000 de euro, într-un proces deschis de reprezentanţii unei societăţi comerciale.

Gică Popescu a mai pierdut un proces cu firma respectiva. Anul trecut, Tribunalul Bucureşti a admis "cererea formulată de reclamanta SC AVANTE ESPACIA SRL în contradictoriu cu pârâţii Popescu Gheorghe şi Popescu Luminiţa" şi a radiat dreptul de proprietete al soţilor asupra a zeci de mii de metri pătraţi de teren din judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu. În plus, Gică Popescu a fost obligat să plătească cheltuieli de judecată de aproape 235.000 de lei, precizează rtv.net.

Fostul fotbalist a ajuns în această situaţie după ce pe 19 decembrie 2007 a semnat cu societatea amintită un contract pentru achiziţionarea mai multor terenuri agricole. Prin contract, fostul internaţional trebuia să respecte mai multe clauze pe care, din motive încă necunoscute, nu le-a respectat, scrie Spy News.

Citește și: GICĂ POPESCU, vestea la care nu se aștepta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel