Gică Hagi - Doru Isac. Antrenorul de la under-19 îl atacă pe Hagi: "Impune jucători la loturi, dar cu mine nu ține. Greșim că îi acceptăm acest DELIR de SUPERIORITATE"

Selecționerul naționale under-19, Doru Isac, vorbește în termeni duri la adresa lui Gheorghe Hagi, despre care spune că se află într-un "delir de superioritate" și impune jucători de la propria Academie în echipele naționale. 

Doru Isac a acordat un interviu pentru prosport.ro, înainte de debutul oficial al juniorilor în calificările pentru Campionatul European din 2015. În perioada 8-13 octombrie, "tricolorii" under-19 vor întâlni Georgia (echipa gazdă), Cipru şi Muntenegru. 

"Să ştiţi că eu l-am iubit pe jucătorul Hagi, l-am respectat, am fost fanul lui. Dar ca antrenor nu îl cunosc, nu l-am descoperit încă. Chiar m-aş bucura şi îi urez din tot sufletul să reuşească. Sigur, el are un proiect privat, e afacerea lui şi normal că o protejează. Dar afacerea lui nu reprezintă interesul naţionalei. E a lui şi atât.

Ştiţi unde cred eu că greşim? Acest delir de superioritate pe care îl are Hagi este acceptat. El ştie tot. Poate să fie critic literar, să vorbească despre 'Iliada', poate să fie doctor, să vorbească despre patologia cancerului de col uterin, poate să vorbească despre Piţurcă. Că el ştie. Asta este drama cea mare, că îl acceptă societatea românească. Dar nu am nimic cu el şi să dea Domnul să reuşească, să fie sănătos, să devină ceea ce şi-a dorit el, nu numai patron, ci şi un bun antrenor", a declarat selecționerul de la under-19, care a explicat că nu are în lot niciun jucător de la Academia lui Gheorghe Hagi

Vezi și: "Pe ei, pe mama lor!": Ascultă noul imn al naționalei, lansat azi de FRF

"Eu nu sunt selecţionerul care să primească ordine"

Întrebat de ce nu are niciun fotbalist de la Academia lui Hagi în lot, Doru Isac a răspuns:

"Eu nu sunt selecţionerul care să îi răspundă la telefon lui Hagi şi care să primească ordine, 'Ia-l pe ăla, pe ăla şi pe ăla!'. O fi fost aşa obişnuit, dar nu ţine cu mine. Eu nu am venit în România să intru în contradicţii. Am venit să excelez. Atât cât pot, în limitele mele. Sigur, mai greşesc şi eu, dar din eşecuri înveţi. În general, îmi văd de treburile mele şi am atât de multe de aflat, încât mi-e greu să iau lecţii de la Hagi".

CV-ul lui Doru Isac

În vârstă de 52 de ani, Doru Isac se află la a doua tentativă de a lucra în fotbalul românesc, după cea eşuată la Rapid, în 2013, când a lucrat doar câteva luni ca secund al lui Mircea Rednic. După Revoluţie a lucrat numai peste hotare, în Franţa, Asia şi zona arabă. A petrecut zece ani în Japonia, unde a obţinut şi titlul de doctor în analiza cognitivă a fotbalului la Universitatea Chukyio din Nagoya, scrie gsp.ro. Printre antrenorii cu care a lucrat se numără şi celebrul Bora Milutinovici.

Citește și: Gică Hagi a răbufnit în direct: A jucat el vreun meci în Champions League? Vorbește din călătorii


Alte detalii

- are în palmares titlurile de campion al Japoniei la U18 (2001), al Arabiei Saudite la U18 (2004) şi al Qatarului la U20 (2005, 2006, 2007) şi la seniori (2008);
- e vorbitor de japoneză, engleză, franceză şi italiană;
- a lucrat la academiile cluburilor Nancy (1990-'91), Makki şi Rissho (Japonia, 1992-1997), Nagoya Grampus Eight (1997-2002, Japonia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel