GICĂ HAGI, CEL MAI FRUMOS GOL DIN ULTIMII 60 DE ANI în ancheta UEFA

GICĂ HAGI, CEL MAI FRUMOS GOL DIN ULTIMII 60 DE ANI. GICĂ HAGI este aproape să fie ales jucătorul cu CEL MAI FRUMOS GOL ÎNSCRIS ÎN ULTIMII 60 DE ANI, într-o anchetă realizată pe site-ul UEFA.

GICĂ HAGI, CEL MAI FRUMOS GOL DIN ULTIMII 60 DE ANI. GICĂ HAGI a adunat peste 22.000 de voturi pentru golul superb pe care l-a înscris în urmă cu 14 ani, într-o victorie obținută de Galatasaray cu AS Monaco, scor 3-2, în UEFA Champions League.

GICĂ HAGI, CEL MAI FRUMOS GOL DIN ULTIMII 60 DE ANI. GOLUL lui GICĂ HAGI este urmat în clasament de două reușite înscrise în sezonul 2012-2013 din UEFA Europa League, de Samuel Umtiti (Lyon), respectiv Taison (Metalist). Aceștia nu au adunat însă nici măcar 10.000 de voturi, scrie digisport.ro.

Citește și: Fiul lui Hagi, Ianis, ar putea debuta în Liga I la 16 ani

GICĂ HAGI, CEL MAI FRUMOS GOL DIN ULTIMII 60 DE ANI. În topul UEFA, GICĂ HAGI devansează alți fotbaliști uriași, precum Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Zidenine Zidane sau Marco Van Basten.

GICĂ HAGI, CEL MAI FRUMOS GOL DIN ULTIMII 60 DE ANI. Marele câștigător al anchetei UEFA va fi anunțat pe data de 3 octombrie.

Vezi aici toate golurile din ancheta UEFA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel