Gică Hagi a răbufnit în direct: A jucat el vreun meci în Champions League? Vorbește din călătorii

Gică Hagi a răbufnit în direct la tv și a avut o reacție dură la adresa noului selecţioner al naționalei under 19, Doru Isac.

"Regele" a fost deranjat după ce a ascultat primul discurs al lui Doru Isac, în care acesta critica jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

"Suntem la nivelul naţionalelor din Maldive şi Sri Lanka. Dacă e să ne comparăm cu marile forţe, ar trebui să îmi fac bagajul şi să plec", a fost prima declarație a lui Doru Isac după un antrenament cu selecţionata under 19 a României.

"A jucat el vreun meci în Champions League? Vorbește din călătorii"

Reacția lui Gică Hagi a fost extrem de vehementă:

"A jucat el vreun meci în Champions League de ştie ce înseamnă astfel de meciuri? Are meciuri la turneele finale sau vreo 300 de meciuri în Liga 1 de ştie cu ce se mănâncă lucrul ăsta? De unde să ştie el ce înseamnă vestiarul lui Atletico Madrid sau Nice? O fi fost în călătorii pe acolo. Să vedem faptele. El spune că nu avem nimic pentru că vrea să stea liniştit, a văzut ca are mult de muncă, ori vorbeşte în contul altcuiva. Un antrenor bun nu vine şi dă în jucători. Iar el asta a făcut prima dată. Cu atât mai mult că jucătorul ăla e un copil. Un antrenor bun zice că se duce să caute, să găsească şi să facă imposbilul. Eu am jucători buni, care au bătut pe Real sau Inter. I-au învăţat fotbal pe japonezi, iar la anul vor juca în prima divizie. Noi avem rezultate, el stă şi vorbeşte", a declarat Gică Hagi la Dolce Sport, conform prosport.ro.

Vezi și: Hagi, cel mai frumos gol din ultimii 60 de ani în ancheta UEFA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel