Gheorghe Nichita, vehement după ce a fost atacat: Urmează excluderi

Gheorghe Nichita, spune că nu va tolera "la infinit" atacurile din interiorul partidului la adresa sa şi că ar putea urma excluderi. Preşedintele filialei judeţene PSD Iaşi adaugă că a avut încredere în Mihai Chirica, şeful organizaţiei municipale, dar acesta "a eşuat lamentabil" ca om politic.

"Nu eu decid excluderile, ci Biroul Permanent Judeţean. Dar nu pot tolera la infinit. Vino în partid şi spune nemulţumirile, nu distruge din interior. Am avut şi cu Simirad (Constantin Simirad, fostul preşedinte al CJ Iaşi - n.r.) situaţia asta, era om cu greutate, dar l-am dat dat afară din partid", a afirmat Gheorghe Nichita, într-o conferință de presă, potrivit Mediafax.

El a precizat că încă are răbdare, însă a amintit că toţi cei care îl atacă au fost puşi pe listele PSD şi nu au candidat uninominal în alegeri.

"În Mihai Chirica am avut încredere, l-am sprijinit să fie şef la municipiu la PSD, l-am impus aproape. La alegerile prezidenţiale a eşuat complet, ca om politic a eşuat lamentabil", a spus Gheorghe Nichita.

Gheorghe Nichita a afirmat că Mihai Chirica se comportă "de parcă ar fi fost ales în funcţia de primar", deşi deocamdată îi ţine locul. Mihai Chirica, liderul filialei municipale PSD Iași și viceprimar al Iașului, a afirmat că şeful filialei judeţene a PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, ar trebui să facă un pas înapoi şi să renunţe la conducerea organizaţiei, din cauza problemelor cu justiţia ale edilului suspendat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel