Gheorghe Flutur: Când se va încheia fuziunea locală PNL - PDL

Gheorghe Flutur a vorbit luni despre procesul de fuziune între PNL și PDL. Secretarul general al liberalilor a afirmat că anul 2014 este cel al consolidării dreptei în România prin înfiinţarea marelui PNL, urmând ca până la jumătatea anului 2015 să fie făcută fuziunea în structurile din teritoriu, pentru pregătirea alegerilor din 2016.

Gheorghe Flutur a afirmat, într-o conferinţă de presă, că anul 2014 va rămâne în istorie ca fiind anul consolidării dreptei politice în România, prin înfiinţarea marelui Partid Naţional Liberal, rezultat din fuziunea PNL-PDL.

"După 25 de ani de tranziţie politică în România, dreapta s-a unit, iar anul 2015 va fi anul desăvârşirii fuziunii în teritoriu", a declarat senatorul sucevean, citat de Mediafax.

El a susţinut că a contribuit substanţial la procesul de fuziune, precizând că în 5 ianuarie va participa la şedinţa din Comisia de unificare a partidelor, unde vor fi stabilite criterii, principii şi foaia de parcurs pentru "desăvârşirea fuziunii la temelie".

Secretarul general al PNL a precizat că fuziunea în structurile din teritoriu ar trebui finalizată la mijlocul anului 2015, întrucât urmează pregătirea anului electoral 2016.

"Desăvârşirea fuziunii în teritoriu să ne prindă la jumătatea anului, pentru că vrem să intrăm în linie dreaptă cu pregătirea anului electoral pentru 2016", a continuat Gheorghe Flutur.

Vezi și: Ipoteză bombă: Alegerea lui Gorghiu poate duce la desființarea PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel