Gestul emotionant al celor de la LEGO pentru un bolnav de cancer

Daniel Fleetwood nu mai are mult timp de trait. Doctorii i-au spus pe un ton serios ca sunt mici sansele ca decembrie 2015 sa il mai prinda in viata. Are doar 31 de ani, dar nu cancerul a fost cel care l-a facut celebru in lume. Este boala secolului cea din urma. Fan inrait Star Wars, acesta a primit vestea medicilor ca un pumn in stomac. Stia ca se afla in faza terminala, dar spera sa mai fie in viata atunci cand filmul Star Wars: The Force Awakens va fi pe marile ecrane. Iar doctorii l-au lasat fara nicio speranta de acest fel. In momentul in care le-a comunicat vestea prietenilor, acestia au decis ca trebuie sa ii indeplineasca lui Fleetwood ultima dorinta. Au luat cu asalt retelele de socializare cu un mesaj simplu: trebuie sa vada filmul.

Iar acum intra in ecuatie LEGO, celebra companie care realizeaza seturi LEGO vandute peste tot in lume. -Cativa membri au aflat de demersul prietenilor lui Fleetwood: “Unul dintre actorii filmului au preluat un mesaj care folosea hashtag-ul ForceForDaniel. Asa am aflat. Am discutat si am luat decizia alaturi de oamenii importanti ai companiei LEGO. Au fost imediat de acord si ei ca trebuie sa il ajutam”. Au discutat cu reprezentantii Disney, iar impreuna au realizat ceea ce parea imposibil pentru barbatul bolnav de cancer. Vestea a fost oferita chiar de el, pe Facebook:

“Ma adresez voua, prietenilor virtuali, familiei mele, amicilor. Visul meu a devenit realitate!!! Astazi, Disney si LEGO au venit la mine si mi-au indeplinit ultima dorinta. Asa cum doar in filme mai vezi ca se poate intampla, asa a fost astazi. Am vazut o versiune needitata a filmului Star Wars: The Force Awakens. As vrea sa le multumesc tuturor din tot sufletul, plang in acest moment. Si nu pentru ca o sa mor, ci pentru ca am reusit acest lucru. Am ramas fara cuvinte, stiu ca ma repet. Acum stiu ca am avut o viata fericita. Scurta, dar fericita”, a scris Daniel Fleetwood.

Filmul Star Wars: The Force Awakens va aparea pe marile ecrane pe data de 18 decembrie si este preconizat deja ca va avea un succes imens. Este asteptat de milioane de fani ai Star Wars, care au asteptat ani buni pentru a revedea pe marile ecrane personajele preferate si actiunea preferata. Si, din spusele lui Daniel Fleetwood, se pare ca nu va dezamagi asteptarile acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel