GERMANIA întâlnește FRANȚA în sferturile CM 2014, după GERMANIA-ALGERIA 2-1, în prelungiri

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA și ALGERIA și-au disputat, luni, de la ora 23:00, calificarea în sferturile de finală ale CM DE FOTBAL 2014.

Vezi și: PROGRAMUL PE ZILE al meciurilor de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. GERMANIA a reușit să se impună în prelungiri, cu scorul de 2-1, și s-a calificat în sferturile de finală ale CM 2014, unde va întâlni FRANȚA. De partea cealaltă, ALGERIA, ultima echipă africană rămasă în competiție, părăsește CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014

Citește și: FRANȚA-NIGERIA 2-0. FRANȚA așteaptă GERMANIA în sferturile de finală ale CM 2014


Prima repriză a fost una echilibrată și disputată, în care cele două adversare și-au împărțit perioadele bune de joc și ocaziile de gol. Nemții au ieșit mult mai motivați de la cabine și i-au dominat pe africani în repriza secundă. Pe final de meci, GERMANIA a ratat o sumedenie de ocazii imense de a deschide scorul, în special prin Muller, astfel că cele 90 de minute regulamentare de joc s-au terminat cu scorul de 0-0.

Vezi și: OPTIMI DE FINALĂ la CM 2014. Vezi toate meciurile din faza eliminatorie


În prelungiri, jucătorii lui Joachim Low au avut nevoie de doar două minute pentru a deschide scorul, prin SCHURRLE (min. 92), care a reușit un gol superb, cu călcâiul.

În minutul 120, OZIL a făcut 2-0, cu un șut violent din apropiere. La doar câteva secunde distanță, ALGERIA a înscris golul de onoare, prin DJABOU, însă africanii nu au mai avut timp să forțeze egalarea, astfel că micul s-a terminat GERMANIA - ALGERIA 2-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel