Georgică Severin, poziție tranșantă cu privire la familia Bodnariu

Senatorul PSD Georgică Severin a declarat, miercuri seară, la Antena 3, cu privire la cazul Bodnariu, că atât timp cât primesc și acceptă beneficiile date de statul norvegian, trebuie să respecte și legile țării respective. 

Georgică Severin susține că statul român poate interveni oricând să-i ajute pe membrii familiei Bodnariu, dacă apelează la el în sensul în care spune că nu se pot adapta în Norvegia, că statul norvegian și legile lui îi împiedică să fie o familie.

"În același timp, când tu, ca român, te duci într-o țară și accepți toate beneficiile și toate avantajele sociale pe care ți le oferă acea țară și nu sunt mici, sunt poate cele mai mari, îți asumi și legile acelei țări, bune, rele. Familia Bodnariu nu era de ieri, de azi în Norvegia. Doamna Bodnariu este cetățeană norvegiană, crescută în stilul acesta", a spus Georgică Severin, în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3. 

Senatorul PSD a explicat: "Noi vorbim un lucru foarte simplu, cu riscul să-mi fac încă o mie de dușmani. Vor veni mii de imigranți în România. Cu tot respectul, dar când vin în România, pentru banii pe care-i vor primi de la statul român, pentru tot trebuie să respecte legile din România. Sunt sigur că Protecția Copilului din România va interveni în cazurile în care vor exista abuzuri în familie, conform legilor din România". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel