GEORGE ȚUCUDEAN la STEAUA. Fostul atacant al lui DINAMO a semnat cu ROȘ-ALBAȘTRII

După mai multe zile de negocieri, fostul dinamovist George Țucudean a devenit oficial jucătorul Stelei.

Deşi jucătorul se înţelesese încă de ieri cu Steaua, cluburile n-au fost de acord cu anumite clauze din contract. Însă azi, în jurul orei 18:00, Charlton şi Steaua au parafat înţelegerea, potrivit gsp.ro.

George Țucudean va jucat la Steaua timp de un an și jumătate, sub formă de împrumut, el urmând să ajungă zilele aceastea în cantonamentul "roș-albaștrilor" din Turcia.

Steaua nu va plăti nimic pentru împrumut şi va achita o mică parte din salariul anual de peste 900.000 de euro al atacantului de 23 de ani.

Citește și: Răsturnare de situație la Steaua: Ce se întâmplă cu stema și numele

"Sunt bucuros că am semnat şi că voi îmbrăca tricoul Stelei. Ştiam despre interesul lor de a mă transfera încă de anul trecut şi consider că este un pas înainte în cariera mea să evoluez pentru o echipă care îşi propune să facă performanţă pe plan european.

Acum rămâne să muncesc foarte mult pentru a demonstra că merit să joc laSteaua şi sper să nu înşel aşteptările, fiindcă sunt conştient de faptul că efortul făcut de club trebuie recompensat prin evoluţii bune.

Îmi doresc să câştig trofee şi mă bucur pentru faptul că mă aflu la un club care îmi va uşura această misiune", a declarat George Ţucudean pentru site-ul oficial al Stelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel