GEORGE MAIOR, DEMISIE SRI. Sebastian Lăzăroiu: Jocul lui Iohannis devine și mai complicat

GEORGE MAIOR, DEMISIE SRI. "Jocul" președintelui Klaus Iohannis devine și mai complicat după demisia lui George Maior de la conducerea SRI, consideră fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu.

În opinia fostului consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu, plecarea lui George Maior de la conducerea SRI complică și mai mult misiunea președintelui Klaus Iohannis, având în vedere că și SIE este condus interimar, situație similară și în cazul DIICOT, după demisia Alinei Bica.

"Jocul lui Iohannis devine și mai complicat acum. Are de făcut propuneri pentru SIE, SRI și trebuie să semneze si pentru seful DIICOT, propus de guvern. Niciuna din aceste numiri, insa, fara majoritatea PSD. Are ocazia sa pastreze traditia si sa nominalizeze sefii de servicii din Opozitie", a comentat, marți, pe contul său de socializare, Sebastian Lăzăroiu.

Postarea fostului consilier prezidențial a generat și câteva comentarii: "100% MRU la SRI sau SIE..!", a scris un internaut, în timp ce un altul avansează ideea că fostul președinte Traian Băsescu ar putea ajunge șef la unul dintre principalele servicii de informații ale României: "Poate-l pune pe Base ... ce-as mai rade".

GEORGE MAIOR a demisionat de la SRI. Mircea Badea, reacție

În plus, Sebastian Lăzăroiu, mărturisea, într-o postare anterioară, care au fost momentele care i-au produs nedumeriri din finalul mandatului lui George Maior la conducerea SRI: "George Maior a demisionat din funcție. N-am habar care au fost motivele. In general, Maior s-a dovedit a fi un profesionist. Si S.R.I, cat a fost condus de Maior, si-a castigat o reputatie foarte buna in comunitatea de informatii internationala. Doua momente mi-a fost greu sa le inteleg la finalul mandatului. Momentul in care Ponta a iesit dupa primul tur si l-a prezentat public potential premier. Moment in care Maior n-a scos un cuvânt, ceea ce, cred eu, n-a fost deloc in regulă. Al doilea moment este cel care tocmai s-a consumat zilele astea, în care Maior si-a iesit brutal din rol, a facut declaratii riscante, a intrat inclusiv pe telefon la un post de televiziune, a inceput sa critice CCR. Si-a cam lepădat haina de sef de serviciu de informatii. In fine, o decizie inteleapta. Poate va face o cariera politica se succes, cine stie...", a apreciat Lăzăroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel