Urmărește emisiunea live


George Clooney, DONAȚIE unor fundaţii de caritate din banii fotografiilor de la nuntă

George Clooney şi Amal Alamuddin au donat cea mai mare parte din banii încasaţi din vânzarea drepturilor de publicare a fotografiilor de la nunta lor fundaţiei de caritate Satellite Sentinel Project, pe care starul hollywoodian a înfiinţat-o în 2010 pentru a monitoriza crimele de război din Sudan.

Fotografiile de nuntă au fost publicate în Statele Unite în revista "People" şi în Marea Britanie în revista "Hello!", aceleaşi reviste care au publicat şi imaginile de la nunta actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt. Cea mai mare parte din banii încasaţi în urma acestor contracte au fost donaţi fundaţiei Satellite Sentinel Project.

Scopul fundaţiei este de a monitoriza crimele de război din Sudan

Fundaţia ajută această ţară "prin intermediul unor tehnici de monitorizare prin satelit, analizează situaţiile tensionate şi oferă soluţii rapide în situaţii în care siguranţa cetăţenilor şi drepturile omului sunt încălcate".

Citește și: GEORGE CLOONEY și Amal Alamuddin, căsătoriți. Rochia de mireasă, creație Oscar de la Renta

În martie 2012, George Clooney, care a efectuat numeroase vizite umanitare în Sudan, a fost arestat în timpul unui protest organizat în faţa ambasadei Sudanului din Washington faţă de încălcarea drepturilor omului în această ţară africană, însă a fost eliberat după câteva ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel