GEOANĂ, VANGHELIE ȘI ȘOVA, EXCLUȘI DIN PSD. Replica lui Ponta

Victor Ponta a declarat joi că Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova au primit sancțiune de excludere din partid din partea Comitetului Executiv Național.

VEZI ȘI: Sebastian Ghiță aruncă bomba. "Nu trebuie să ne mai ascundem"

"Nu o să dau niciodată vina pe nimeni. Când am câștigat, a fost meritul tuturor. Am pierdut, este responsabilitatea mea. Dar tocmai pentru că este o perioadă dificilă, după scrutinul prezidențial este nevoie de o echipă de conducere în PSD care să fie cu adevărat unită și care să aibă un proiect comun. Din acest punct de vedere, au fost trei dintre colegii noștri, care, cu două voturi împotrivă, colegii din CExN au considerat că trebuie să ne despărțim drumurile. În ceea ce mă privește, poate că nu am fost omul deciziilor radicale și am plătit un preț. Uneori este nevoie de decizii radicale și e nevoie să rămâi în echipă cu cei care au un proiect comun cu tine. Domnii Geoană, Vanghelie și Șova au primit o sancțiune din partea CExN, de excludere din partid", a precizat Ponta după ședința conducerii PSD.

Liderul PSD a precizat că formațiunea are nevoie mai mult de o schimbare de atitudine decât de o schimbare de oameni, pentru a-și recâștiga credibilitatea.

Propunerea de excludere a fost votată cu 80 de voturi "pentru", două "împotrivă" şi două abţineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel