Geoană: Nu este adevărat că Ponta și-a încheiat cariera

Mircea Geoană, invitat la DC News Live, a vorbit despre rezultatul alegerilor prezidențiale 2014 obținut de candidatul PSD, Victor Ponta.

Mircea Geoană a spus că deși Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale, acest lucru nu înseamnă că și-a încheiat cariera.

"PSD-ul a făcut un scor excepțional în primul tur. Ce s-a întâmplat între cele două tururi este o chestiune fără precedent. Eu nu am mai întâlnit așa ceva în experiența politică atât internă, cât și internațională. Putem găsi foarte multe explicații. Klaus Iohannis este un fel de Făt-Frumos pe care România îl aștepta fără să-și dea seama, iar Victor Ponta este un tânăr politician care și-a încheiat cariera în mod definitiv. Nici una, nici alta nu sunt adevărate. Fac un apel către cei din PSD: să nu cădem acum, într-un moment foarte delicat pentru partid. Este cel mai grav și periculos moment pe care PSD l-a avut în 25 de ani de existență", a subliniat Mircea Geoană.

Este cel mai dificil moment pe care l-am avut. L-aș putea compara cu momentul din 2004. Atunci PSD-ul era la guvernare, aveam și premier și 80% dintre primari erau la PSD. În 2004, în turul doi al alegerilor prezidențiale, diferența între Traian Băsescu și Adrian Năstase a fost relativ mică. În 2014, diferența este absolut catastrofală pentru noi. Spun acest lucru dincolo de rezultat. S-a creat un stereotip negativ real sau imaginar despre PSD și despre Victor Ponta într-o categorie de public tânără și dinamică din țară și din străinătate care poate să reprezinte strategic un pericol pentru viitorul PSD-ului", a zis Mircea Geoană la DC News Live.

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea I

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a II-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a III-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a IV-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a V-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a VI-a

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel