Geoană, despre Iohannis: Scapi de dracu' și dai de tac-su

geoană-dc-640x428
geoană-dc-640x428

Social-democratul Mircea Geoană a comentat eventuala candidatură a liberalului Klaus Iohannis la prezidențiale făcând referire la Traian Băsescu și folosind un proverb românesc: "Uneori crezi că scapi de dracu' și dai de tac-su'".

Mircea Geoană a comparat proiectul fuziunii PNL - PDL cu o "casă plină de igrasie", în care "vine cineva și dă cu bidineaua, cu spoială, ca să spele puțin zidurile și să pară puțin mai frecventabilă". Această casă este "bântuită de Băsescu", a adăugat Geoană, miercuri seară, la Antena 3.

"Casa asta plina de igrasie și spoită cu bidinea nemțească este de fapt casa lui Băsescu", "e aceeași Mărie cu altă pălărie".

Social-democratul crede că este "cel puțin ciudat" că Iohannis este "scos din pălărie odată la cinci ani de zile" și "apare ca o soluție salvatoare".

Geoană a mai spus că PNL caută să se alieze cu PDL pentru că a fost atras de "cântecul de sirenă" a lui Traian Băsescu.

Referitor la o candidatură a sa la prezidențiale, Geoană a spus că este mai pregătit ca niciodată să se înscrie în această cursă electorală.

"Ponta a spus că e pregătit să rămână premier. Dacă el va decide că vrea să rămână până în 2016 sau mai mult ca premier şi şef al partidului, trebuie să-i dăm această libertate, să aleagă ce crede că este mai bine pentru el. (...) Ca soluţie serioasă din PSD, eu sunt printre cei doi candidaţi serioşi - Ponta şi eu. Sunt mai pregătit decât niciodată să candidez, să câştig şi să conduc România pe un drum mai bun. Dacă nu, voi ajuta candidatul PSD să câştige", a spus Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel