Geoană, deschis la conversații, însă dialogul cu Ponta nu mai e posibil

Mircea Geoană, fost membru PSD, a avut, vineri seara, o intervenție telefonică la Realitatea, oferind câteva clarificări cu privire la excluderea sa din partid.

„Sunt deschis la orice conversație, nu cred că dialogul cu Ponta mai este posibil, dacă el consideră că o opinie diferită este o crimă de lezmajestate, dai afară un om din partid, care a încercat să ajute o campanie, în loc să tragi tu răspunderea pentru eșecul de la prezidențiale. Probabil că avem culturi democratice atât de diferite, încât nu putem să coexistăm în aceeași entitate”, a explicat Mircea Geoană.

„Pe mine mă interesează declarațiile lui Victor Ponta după eșecul meu din 2009, când nu a avut nimeni vreo tentație privind competiția din partid (...) A avut cineva vreo tentație din partea mea sau din partea partidului de atunci să înăbușească o instituție democratică pentru leadership-ul partidului? Aceasta este problema fundamentală, de măsură diferită prin situații comparabile”, este de părere fostul membru PSD.

Citește și: Gabriela Firea, reacție la acuzațiile lui Mircea Geoană

„Este undeva ca în Biblie. Vine un rege care omoară toți copiii, ca să nu mai apară cineva să fie rival”, a mai adăugat Geoană pentru Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel