Urmărește emisiunea live


”Game of Thrones” va avea cel puțin 8 sezoane

Un responsabil HBO, Michael Lombardo, a anunțat, joi, că "Game of Thrones", serialul vedetă al postului, se va întinde pe cel puțin 8 sezoane.

În declarații făcute la o întâlnire cu Asociația criticilor televiziunii americane, Lombardo a precizat că a se ajunge la 7 sezoane și a se despărți de public nu a făcut parte niciodată din "conversațiile interne".

"Întrebarea este cât de departe, după al șaptelea sezon, putem ajunge. David Benioff și Dan Weiss - directorii de creație ai serialului - consideră că mai sunt încă doi ani după al șaselea. Mă bucur că au ajuns la această idee. Este ceea ce avem acum în vedere", a declarat responsabilul HBO, citat de Agerpres.

Vezi și: ”GAME OF THRONES”: Record de audiență la ultimul episod din sezonul 5

Lombardo nu a exclus posibilitatea de a filma în viitor un serial derivat, în stilul ”Fear the Walking Dead” și matricea sa, ”The Walking Dead”. ”Sunt deschis la orice ar dori să facă Dan și David. Totul depinde de ei. Există subiecte mari care pot fi povestite într-un prequel. Nu am avut încă discuții pe această temă”, a admis el.

HBO a confirmat în iunie că o parte din al șaselea sezon va fi filmat în locații naturale din Spania, mai concret în orașele Girona și Peńíscola.

Bazat pe best-sellerul ”A Song of Ice and Fire”, al scriitorului George R.R. Martin, ”Game of Thrones” și-a încheiat al cincilea sezon în iunie și a început deja filmările la cel de-al șaselea, la Belfast.

Citește și: ”Game of Balls” - metodă inedită de luptă împotriva cancerului testicular - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel