Gala premii Emmy, Antena 3. Radu Tudor: Eveniment major pentru România, la cel mai înalt nivel

Moment important pentru România. "Emoțiile noastre și gândurile noastre se îndreaptă spre locul acela și sperăm, din tot sufletul, să câștigăm un premiu Emmy", a spus Radu Tudor, marți seară, în emisiunea "Ediție specială". 

La New York are loc gala de decernare a premiilor Emmy pentru televiziune. "Premierul Emmy este cel mai mare premiu pe care-l poate obține un jurnalist pe pământ", a spus Carmen Avram. 

Radu Tudor a subliniat că "e un eveniment major pentru România, nu doar pentru că e vorba de Antena 3, nu doar pentru că e vorba de niște jurnaliști români, ci doar pentru că reușim să primim o recunoaștere internațională la cel mai înalt nivel. Ceea ce se întâmplă în seara asta este cu totul și cu totul special". 

Reportajul "Lungul drum spre casă", povestea lui Petrică, abandonat în România şi adoptat de un medic din America, realizat de jurnaliștii de la "În Premieră", este printre cei patru nominalizaţi la categoria Emmy Current Affairs.

Carmen Avram şi echipa ei au toate motivele să spere la premiu. Documentarul a fost deja dublu medaliat cu aur la o altă mare competiţie de televiziune: New York Festivals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel