GAFA lui NICOLAE VĂCĂROIU din Parlament

Preşedintele Curţii de Conturi, NICOLAE VĂCĂROIU, a făcut o gafă de zile mari în cadrul ședinței solemne din Parlament, la aniversarea a 150 de ani de la crearea Curții de Conturi.

NICOLAE VĂCĂROIU l-a prezentat, vineri, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, drept Valer Dorneanu, Zgonea replicând: "Bine că nu i-a zis domnului preşedinte Băsescu domnul Iliescu, atunci aveam o problemă cu toții". Nicolae Văcăroiu a fost președinte al Senatului, iar Valer Dorneanu președinte al Camerei Deputaților.

Citește și: Ce a cerut Traian Băsescu membrilor Curții de Conturi

NICOLAE VĂCĂROIU. "Vă rog să permiteţi să-l invit la cuvânt pe domnul preşedinte Valer Dorneanu, domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor", a spus NICOLAE VĂCĂROIU, invitându-l pe Valeriu Zgonea să vorbească despre rolul şi importanţa Curţii de Conturi, la sedinţa de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii, care se desfăşoară în plenul Parlamentului.

Apoi, NICOLAE VĂCĂROIU a rectificat, arătând că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valer Dorneanu i-a fost colaborator o viaţă.

"Bine că nu i-a zis domnului preşedinte Băsescu domnul Ion Iliescu, atunci aveam o problemă cu toţii", a replicat Zgonea.

Citește și: CURTEA DE CONTURI, 150 de ani de existență. Ce a făcut Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel