Urmărește emisiunea live


GAFĂ, GHINION. Gabriela Firea: Klaus Iohannis lovește din nou

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea susține că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Președinție, are o atitudine "cinică" față de cadrele didactice, afirmând că acesta va rămâne în istorie sub numele de "Ghiniohannis".

VEZI ȘI: Ponta, cuvinte dureroase: NU MI-AM OMORÂT TATĂL. El a murit de cancer

"Klaus Ghiniohannis lovește din nou! Candidatul ACL la Președinție nu numai că refuză să lămurească aspectele controversate legate de averea sa și de activitățile din trecut, dar își permite să aibă o atitudine cinică la adresa profesorilor care, așa cum spune el că a făcut, au muncit cinstit o viață întreagă, dar nu au reușit să-și cumpere șase case. 'Ghinion!' — aceasta a fost reacția sinceră și spontană a lui Klaus Iohannis în momentul când a fost întrebat, la o emisiune televizată în direct, cum își explică acest lucru", a declarat Gabriela Firea.

Senatorul PSD a adăugat că, în opinia sa, "ghinion ar avea românii dacă un astfel de om ar ajunge președinte" în urma alegerilor din noiembrie.

"Recapitulând cu ajutorul declarațiilor sale din această campanie electorală, dl. Iohannis este un politruc care a adunat o avere considerabilă din meditații și investind în imobiliare și nu în copii, spre deosebire de marea majoritate a profesorilor din România care însă au pur și simplu ghinion. Ghinion ar avea românii dacă un astfel de om ar ajunge președinte, dar și mai mare ghinion au cei din PNL care i-au dat partidul pe tavă și cei de la PDL care și-au sacrificat candidatul pentru el. Mai mult ca sigur, pentru membrii și simpatizanții ACL, primarul din Sibiu va rămâne în istorie sub numele Ghiniohannis!", a susținut Gabriela Firea, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel