Gâdea, ULUIT. Cu cine s-a întâlnit la Monte Carlo

 Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea și colegii săi de la Antena 3 au fost la un important festival de televiziune din Monte Carlo, producțiile postului de televiziune fiind nominalizate la două categorii.

Mihai Gâdea a povestit la "Sinteza Zilei" ce s-a întâmplat la Monte Carlo. El a spus că nu mică i-a fost mirarea când a văzut câți români au venit să-i vadă pe jurnaliștii de la Antena 3. Mihai Gâdea a povestit că s-a fotografiat cu o studentă din România, dar și cu alți admiratori.

VEZI ȘI: Mircea Badea a râs de Mihai Gâdea de față cu toată lumea

"De aproape o săptămână nu ne-am văzut. S-au întâmplat atâtea lucruri. În aceste zile am fost invitați la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. A fost o experiență fantastică. A fost un loc în care i-am văzut pe cei mai buni oameni de televiziune din lume. Evenimentul s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Prințul Albert. Am fost foarte impresionant să văd câți fani au venit să-și vadă vedetele preferate. Erau foarte mulți. Ce să vedeți, dragilor? Erau foarte mulți români care au venit special să ne vadă. Am stat de vorbă și am făcut câteva fotografii cu o tânără care studia în Monte Carlo. A fost foarte impresionant pentru noi să vedem câți români au venit acolo", a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel