Gâdea, după ce Iohannis a refuzat Antena 3: Lașitate! Ce spun Ursu și Radu Tudor

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, spune că nu înțelege decizia candidatului ACL, Klaus Iohannis, de a nu participa la o dezbatere electorală la Antena 3, în compania lui Victor Ponta, candidatul PSD+UNPR+PC, în contextul în care are un handicap de 10% în fața social-democratului după primul tur al alegerilor prezidențiale.

"I-am zis că este foarte mare nevoie să ne dea un răspuns că sa putem pregăti foarte bine această confruntare. Aflându-se la o distanță atât de mare, aproape 10%, să nu își dorească să vină în această seară este lașitate și probabil că pe lângă lucururile pe care noi le știm, îi este frică și de alte lucruri pe care i le putem aduce în față într-un studio pe care nu îl poate controla", a declarat Mihai Gâdea, joi, la Antena 3.

La rândul său, Adrian Ursu, directorul editorial al Intact, spune că Iohannis a respins patru invitații de a participa la o confruntare cu Ponta și alte câteva legate de un interviu acordat jurnaliștilor Antena 3.

Radu Tudor a declarat că, dacă ar fi avut ocazia, l-ar fi întrebat pe Iohannis "de ce s-a asociat politic și de ce candidează din partea celor care au luat măsuri atât de nepopulare și atât de dure împotriva celor care vor să supraviețuiască decent în România? De ce consideră că votul exprimat în iulie pentru demiterea lui Băsescu merită astăzi o nouă șansă avându-l pe el drept candidat?".

Klaus Iohannis a declarat că nu va participa joi la o dezbatere electorală la Antena 3, ci va acorda un interviu Digi 24. Candidatul ACL a refuzat săptămâna aceasta și România TV, alegând să îl confrunte pe Ponta doar la Realitatea Tv și B1 Tv, considerate posturi mai apropiate de tabăra sa.

Iohannis nu merge la Antena 3: "Am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealaltă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel