Gabriela Firea, replică pentru Ludovic Orban, după ce Victor Ponta a fost reclamat la ANI

Gabriela Firea îi oferă o replică lui Ludovic Orban, după ce senatorul PNL a depus o sesizare la ANI în care reclamă faptul că premierul Victor Ponta nu a trecut în declarația de avere și bunurile soției.

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, marți, că a depus o sesizare la Agenția Națională de Integritate, în care reclamă faptul că premierul Victor Ponta nu a trecut în declarația de avere și bunurile soției. Liberalul susține că primul-ministru ar deține, împreună cu soția sa, șapte case.

Purtătorul de cuvânt al campaniei candidatului PSD la președinția României, Gabi Firea, transmite în cadrul unui comunicat de presă că astfel de abordări constituie un mod murdar și ridicol de a purta bătălia electorală, precizând totodată că Victor Ponta și Daciana Sârbu și-au făcut publice declarațiile de avere și de interese, conform legii, într-o "deplină transparență", scrie romaniatv.net.

Citește și LUDOVIC ORBAN, RECLAMAȚIE la ANI pe numele lui VICTOR PONTA și DACIANA SÂRBU. Îi acuză de "FALS ÎN DECLARAȚII"

"Referitor la sesizarea făcută de către senatorul PNL, Ludovic Orban, cu privire la declarația de avere a președintelui PSD, Victor Ponta, și a soției sale, Daciana Sârbu:

În urma anunțului senatorului, Ludovic Orban, conform căruia a sesizat Agenția Națională de Integritate cu privire la declarația de avere a președintelui PSD, și a soției sale, Daciana Sârbu, purtătorul de cuvânt al campaniei candidatului la președinție, Victor Ponta, face următoarele precizări:

Declarațiile de avere ale președintelui PSD, Victor Ponta, și ale soției sale, europarlamentarul, Daciana Sârbu, au fost verificate în mai multe rânduri de către ANI, fără a fi identificate în aceste ocazii încălcări ale prevederilor legale.

Deci, ambele seturi de declarații de avere și interese au fost verificate de către ANI.

Principalele bunuri care apar în declarațiile de avere au fost dobândite de Victor Ponta și Daciana Sârbu înainte de căsătorie, deci ele reprezintă proprietăți individuale, nu comune, apărând de aceea doar în declarația deținătorului.

Victor Ponta și Daciana Sârbu și-au făcut publice declarațiile de avere și de interese, conform legii, într-o deplină transparență.

Deplângem faptul că domnul Iohannis acceptă sau chiar încurajează ca apropiații săi să depună plângeri împotriva unui contracandidat. Astfel de abordări constituie un mod murdar și ridicol de a purta bătălia electorală, iar PSD se angajează să nu folosească niciodată asemenea metode contra domnului Iohannis sau a oricărui alt candidat la alegerile prezidențiale", precizează Gariela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel