Gabriela Firea, reacție după ce "Vrăbi", iubita lui Secureanu, s-a dat drept Primar General

Foto: tolo.ro
Foto: tolo.ro

Gabriela Firea, reacționează la informația potrivit căreia "Vrăbi", amanta fostului șef de la Malaxa, Florin Secureanu, s-a dat drept Primar General pentru a ridica un premiu la Londra.

În legătură cu distincţia ridicată de dna Eugenia Chiriac în numele meu cu prilejul unei festivităţi desfăşurate la Londra în cursul lunii noiembrie, doresc să precizez următoarele:

"Nu o cunosc pe dna Eugenia Chiriac şi nu am întâlnit-o niciodată.

Nu am avut cunoştinţă de faptul că ar urma să mi se decerneze un premiu şi nu am avut nicio convorbire referitoare la acest subiect, nici cu organizatorii galei, nici cu dl Florin Secureanu, cu care de altfel nu am discutat niciodată, nici direct, nici prin intermediari.

Am aflat din presă că aş fi primit această distincţie şi că aceasta a fost ridicată în numele meu de către dna Eugenia Chiriac, care l-a însoţit la ceremonie pe dl Secureanu.

[citeste si]

Din punctul meu de vedere, autorităţile abilitate ale statului sunt în măsură să se autosesizeze în urma dovezilor prezentate în mass-media şi să stabilească dacă avem de-a face cu un caz de încălcare a legii", precizează Gabriela Firea.

Pe 20 noiembrie, Eugenia Chiriac, poreclita "Vrăbi", iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, a urcat pe o scena din Londra in calitate de Gabriela Firea, scrie Tolo.ro.

Florin Secureanu si Vrabi au mers in capitala britanica pe banii din taxele de sanatate unde au cumparat doua premii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel